domingo, 4 de febrero de 2007

Els 3 porkets

Estaven els 3 porkets a la seva habitació jugant amb la Play Station2 i escoltant les romàntiques i pacifiques cançons de l'Eminem.

Mentres que el petit jugava amb la "play" els dos germans grans s'estaven barallant. Farta de tant xivarri, la mare dels 3 porkets, va entrar a l'abitació dels porkets amb el seu discurset de sempre desturbant la pau que hi regnaba.

Farts de que la seva mare els molesti i no els deixi mai veure en pau els "Teletubbies" van decidir anar-se'n de casa tots tres, així ho van fer, al matí següent bén d'hora, ( a les 13:00 am ), es van aixecar sense fer soroll per no despertar la mare, que era a la cuina fent el menjar.

Quan van sortir de casa, es van acomiadar de la mare i ella els hi va dir que no creuesin el carrer que era molt perillós i que passaven molts cotxes. Els 3 porkets es van quedar en el portal sense saber que fer, però al final van decidir donar un volt per la Rambla de Barcelona, per on no pasa mai un gat. Allí és van trobar amb un llop marroquí que buscava papers. Estàs de sort li van dir els porkets, ens hem escapat de casa nostre i hem portat paper higienic, té.

El llop marroquí, que es deia: Ali-oli, molt agraït per que li havien donat paper, va convidar als 3 pokets a que li donessin tots els diners que hi portaven al damunt i va marxar. Es feia de nit i els porkets començaven a tenir gana, van decidir tornar a casa, i així ho van fer, contents per haber trobat un amic nou, despullats i morts de fred, quan van arribar a casa la mare els va renyar per no haber-li fet càs i per haber-se escapat sense endreçar primer la seva habitació.

Quan els 3 porkets li van explicar a la mare el que els hi havia passat, la seva mare no és podia creure que s'havia descuidat de comprar el pà.

I vet aquí un gos, vet aquí un gat, aquest conte s'ha acabat.

No hay comentarios:

Publicar un comentario